27 Ιουλίου 2017

Λύσεις για ξενοδοχεία

ξενοδοχεία

The Hotel Project

Η innovatec έχει μεγάλη εμπειρία στον κλάδο των ξενοδοχείων και στις ιδιαίτερες απαιτήσεις που έχουν. Η εταιρεία μας, αναλαμβάνει να δώσει λύσεις για όλο τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό τους. Αναλυτικά προτείνουμε:

 

Δομημένη καλωδίωση

Όλα ξεκινούν από την σωστή καλωδίωση. Αναλαμβάνουμε τον τερματισμό του δικτύου σε patch panels και τον τερματισμό των πριζών στα δωμάτια. Επιλέγουμε το σωστό Rack, ώστε η εγκατάσταση των μηχανημάτων να γίνει σύμφωνα με τις προδιαγραφές και να είναι εύκολα προσβάσιμα.

 

Τηλεφωνικό σύστημα

Τηλεφωνικό κέντρο το οποίο περιλαμβάνει: ξενοδοχειακό πρόγραμμα για check in/out, αφυπνήσεις πελατών, απομόνωση εσωτερικών τηλεφώνων των δωματίων. Επίσης, εμφάνιση χρεώσεων των κλήσεων, εκτύπωσής τους και σύνδεση με πρόγραμμα front office. Ανάλογα με το πλήθος των δωματίων και την τοπολογία τους μπορούμε να έχουμε διαφορετικούς συνδιασμούς εσωτερικών συνδέσεων. IP διασυνδέσεις για bungalows ή απομακρυσμένα παραρτήματα, οικονομικά αναλογικά εσωτερικά για τα δωμάτια και premium συσκευές για τις σουίτες.

 

WiFi Hotspot

Η ασύρματη πρόσβαση στο internet, θεωρείται δεδομένη στα ξενοδοχεία και επηρεάζει αρκετά τις κριτικές. Οι πελάτες έχουν μεγάλες απαιτήσεις από το WiFi και γι' αυτό τα συστήματά μας υποστηρίζουν: Ταυτόχρονη διαχείριση δύο ή περισσοτέρων ADSL/VDSL γραμμών και ορισμό ορίων ταχύτητας λήψης/αποστολής των πελατών. Επίσης, δημιουργία κανόνων Firewall για την προστασία του ξενοδοχειακού δικτύου και δημιουργία προφίλ πελατών με χρονικούς περιορισμούς. Ακόμα, μπορούμε να έχουμε αρχική σελίδα με τη φωτογραφία του ξενοδοχείου και προτροπή για είσοδο στο WiFi μέσω λογαριασμού social media. Με αυτό τον τρόπο σύνδεσης θα υπάρχει μία αλληλεπίδραση με τους πελάτες και μετά την αναχώρησή τους.

 

Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και σύστημα ψυχαγωγίας

Ένα σύστημα απαραίτητο αφού εκτός από ασφάλεια, π.χ για ανακοινώσεις σε περίπτωση εκκένωσης του χώρου, προσφέρει ψυχαγωγία στους πελάτες. Το σύστημα χωρίζει τους χώρους σε ζώνες, π.χ εστιατόριο, πισίνα, bar, reception, διαδρόμους δωματίων, κ.α. Μπορεί να παίζει μουσική από διαφορετική πηγή και σε διαφορετική ένταση για κάθε μία ζώνη. Στα δωμάτια μπορεί να εγκατασταθούν αυτόνομα συστήματα μουσικής με ηχείο το οποίο έχει ενσωματωμένο ενισχυτή και κάρτα WiFi για σύνδεση με εφαρμογή κινητού. Έτσι ο πελάτης μπορεί να ακούσει την δική του μουσική λίστα στο δωμάτιό του.

 

Συνεδριακό - Μεταφραστικό σύστημα

Σε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα που διοργανώνουν συνέδρια προτείνουμε το κατάλληλο σύστημα με συνεδριακές μονάδες, μικρόφωνα για κάθε χρήστη, κονσόλες μετάφρασης και προτζέκτορες.

 

Σύστημα Ασφαλείας

Ένα σύστημα ασφαλείας που αποτελείται, τουλάχιστον, από πυρανίχνευση και κάμερες είναι απαραίτητο. Οι κάμερες καλύπτουν τους κοινόχρηστους χώρους και βοηθούν το προσωπικό του ξενοδοχείου να ελέγχουν για κάποια δυσλειτουργία ή κάποιο ατύχημα που μπορεί να γίνει. Σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες μπορεί να εγκατασταθεί και σύστημα πρόσβασης (access control),για τον έλεγχο της πρόσβασης του προσωπικού σε συγκεκριμένους χώρους ευθύνης. Επίσης, χρειάζεται και για την ωρομέτρηση την δύσκολη καλοκαιρινή περίοδο, όπου όλοι κάνουν αρκετές υπερωρίες.