27 Ιουλίου 2017

Λύσεις για επιχειρήσεις

επιχειρήσεις

The Corporation Project

Η innovatec με ένα σημαντικό πελατολόγιο μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να προτείνει λύσεις για όλο τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Αναλυτικά προτείνουμε:

 

Δομημένη καλωδίωση

Επειδή όλα ξεκινούν από την σωστή καλωδίωση, αναλαμβάνουμε τον τερματισμό του δικτύου σε patch panels και τον τερματισμό των πριζών. Επιλέγουμε το σωστό Rack, ώστε η εγκατάσταση των μηχανημάτων να γίνει σύμφωνα με τις προδιαγραφές και να είναι εύκολα προσβάσιμα στο μέλλον.

 

Τηλεφωνικό σύστημα

Οι ολοκληρωμένες λύσεις τηλεφωνίας που παρέχουμε, εξασφαλίζουν στις επιχειρήσεις σημαντικά πλεονεκτήματα. Mείωση του κόστους των τηλεφωνικών επικοινωνιών μέσω της ενοποίησης των δικτύων φωνής και δεδομένων. Aύξηση της παραγωγικότητας του χρήστη μέσω της ενοποίησης της φωνητικής και ηλεκτρονικής επικοινωνίας και τη μεγαλύτερη δυνατή ικανοποίηση του πελάτη μέσω προηγμένων εφαρμογών εξυπηρέτησης. Στους χρήστες δίδεται τη δυνατότητα να μιλήσουν με τους πελάτες τους, όπου και αν βρίσκονται (mobility). Τα συστήματα υποστηρίζουν όλες τις σύγχρονες λειτουργίες και εφαρμογές (Video Calling, Email Integration, Presence Sharing and BLF Keys, Unified Messaging, Call Management Features). Έχουν ενσωματωμένο voice mail και σύστημα προαπάντησης (Auto Attendant) για το μήνυμα καλωσορίσματος. Μπορούμε να ξεκινήσουμε με λίγους χρήστες σε μία επιχείρηση και να φτάσουμε να συνδέουμε πολλά υποκαταστήματα μεταξύ τους, αφού προτείνουμε πάντα επεκτάσιμα μηχανήματα. Επίσης, μπορεί να γίνει διασύνδεση με οποιοδήποτε πρόγραμμα ERP.

 

Δικτυακό σύστημα - WiFi Hotspot

Η αξιοπιστία και η ασφάλεια του δικτύου εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης. Ο δικτυακός εξοπλισμός χρησιμοποιείται, πλέον, και για την τηλεφωνία. Έτσι, πρέπει να έχουμε WAN Failover, σε περίπτωση που παρουσιαστεί πρόβλημα σε μία σύνδεση. Quality of Service (QoS), σε περιπτώσεις μεγάλου φορτίου δεδομένων για να δίνεται προτεραιότητα στις εταιρικές εφαρμογές και στα κανάλια φωνής. Επίσης, απαραίτητο είναι να ρυθμιστεί σωστά το Firewall, για την προστασία από επιθέσεις. Για τις απομακρυσμένες συνδέσεις, είτε υποκαταστημάτων, είτε υπαλλήλων που βρίσκονται εκτός γραφείου, χρησιμοποιούνται ασφαλή και κρυπτογραφημένα κανάλια με VPN Server.

 

Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων

Ένα σύστημα απαραίτητο αφού εκτός από ασφάλεια, π.χ για ανακοινώσεις σε περίπτωση εκκένωσης του χώρου, προσφέρει και ψυχαγωγία. Το σύστημα χωρίζει τους χώρους σε ζώνες, π.χ γραφεία, χώρους εκθέσεων, διαδρόμους, και μπορεί να παίζει μουσική από διαφορετική πηγή και σε διαφορετική ένταση για κάθε μία. Το σύστημα ανακοινώσεων μπορεί να συνδεθεί με τo σύστήμα πυρανίχνευσης για μέγιστη ασφάλεια.

 

Σύστημα Ασφαλείας

Ένα σύστημα ασφαλείας που αποτελείται από συναγερμό, πυρανίχνευση και κάμερες είναι απαραίτητο. Στο σύστημα συναγερμού εκτός από ραντάρ και μαγνητικές επαφές, χρησιμοποιούνται σειρήνες αντιαφρού και ανιχνευτές θραύσης - δόνησης. Επίσης, γίνεται σύνδεση με αξιόπιστο Κέντρο Λήψης Σημάτων (ΚΛΣ), για μεγαλύτερη ασφάλεια. Το σύστημα καμερών προσφέρει εικόνα HD 720p ή 1080p σε ιβρυδικά συστήματα και μπορεί να φτάσει σε αρκετά MPixels για τα IP. Σε μεγάλες επιχειρήσεις μπορεί να εγκατασταθεί και σύστημα access control,για τον έλεγχο της πρόσβασης του προσωπικού σε συγκεκριμένους χώρους ευθύνης και για την ωρομέτρησή του.