5 Ιουνίου 2017

Συστήματα ασφαλείας

  • συναγερμοί satel versa alarm

Προτεραιότητά μας η ασφάλειά σας.

Σε μια εποχή που η εγκληματικότητα συνεχώς αυξάνεται, η ανάγκη να προστατεύσουμε τη ζωή και την περιουσία μας κρίνεται επιτακτική. Η innovatec μελετά το χώρο σας, εξετάζει κάθε σας ανάγκη και σας προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις, σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Όλα τα συστήματά μας είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένα και πιστοποιημένα, σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα διαχείρισης ποιότητας (Satel, Inim, Dahua, κ.α).

Ένα σύστημα ασφαλείας μπορεί να είναι είτε ένα μεμονωμένο σύστημα συναγερμού, είτε ο συνδυασμός πολλών συστημάτων, όπως για παράδειγμα το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, η πυρανίχνευση, το Access Control, το σύστημα εκκένωσης χώρου.

Το σύστημα συναγερμού, εκτός από αποτρεπτικό ρόλο, μπορεί να αποκτήσει κατασταλτικό χαρακτήρα, αν συνδυαστεί με αλλά συστήματα (π.χ. να κλείσει πόρτες ή να γεμίσει ένα χώρο με καπνό). Επίσης, είναι δυνατή η παράλληλη αποστολή κωδικοποιημένων σημάτων στο Κέντρο Λήψεως Σημάτων Συναγερμού, όπου ενεργοποιείται μια σειρά ενεργειών, π.χ. ειδοποιείται η αστυνομία. Το σύστημα αυτό μπορεί να υποστηρίζει ενσύρματες και ασύρματες ζώνες, απομακρυσμένη διαχείριση μέσω IP, αυτοματισμούς, κ.ά..

Τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης είναι απαραίτητα για την παρακολούθηση και εποπτεία των χώρων σας, προσφέροντάς σας τον απόλυτο έλεγχο ακόμα και από απόσταση, μέσω ειδικής εφαρμογής. Η πρόσβαση στη live εικόνα της κάμερας μπορεί να γίνει από φορητές συσκευές  iOS (iPhone, iPad), smartphone και Android, από tablet ή τον Η/Υ. Σε ποιο απαιτητικές εγκαταστάσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν συστήματα video analytics. Αυτά τα συστήματα μπορούν να ανιχνεύσουν εγκαταλειμμένα αντικείμενα, συμφόρηση πλήθους, ροή πλήθους, κλοπή, παραβίαση εικονικού φράκτη, ανίχνευση φωτιάς, κ.α.. Μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιηθούν θερμικές κάμερες ή κάμερες αναγνώρισης πινακίδων σε συνδυασμό με τα "deep learning" συστήματα τεχνητής νοημοσύνης και να καλυφθεί κάθε σενάριο σε οποιοδήποτε χώρο.

Με τα συστήματα πρόσβασης (access control) έχουμε επιλεγμένη πρόσβαση και ωρομέτρηση προσωπικού. Η πρόσβαση πραγματοποιείται με αναγνώστες καρτών, οθόνες αφής με αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος, πληκτρολόγια, κ.α. Σας εξασφαλίζουμε το είδος της πρόσβασης και το επίπεδο ασφάλειας που επιθυμείτε σε κάθε χώρο ξεχωριστά.

Σε μεγάλες εγκαταστάσεις, όλα τα συστήματα ασφαλείας μπορούν να εννοποιηθούν και να ελέγχονται μόνο από ένα πρόγραμμα.

H innovatec διαθέτει έμπειρους και εξειδικευμένους μηχανικούς συστημάτων ασφαλείας, με άδεια εγκατάστασης συστημάτων ασφαλείας που εκδίδεται από την Ελληνική Αστυνομία και όπως αυτή καθορίζεται βάσει νόμου.